ПРОМО --53% Аларма против заспиване при шофиране

Аларма против заспиване при шофиране

Тук Ви представяме аларма против заспиване при шофиране. С нея ще сте спокойни, докато шофирате, защото тя ще Ви гарантира  максимална сигурност на пътя. Когато си наведете главата, тази аларма засича това движение и се задейства със силен звуков сигнал. Подходяща е за професионални шофьори и за хора, пътуващи на дълги разстояния. Тя е с минимална консумация на ток  и работи с  4 броя AG3 плоски батерии. Поставя се зад дясното ухо. Размерите й са: дължина -7 см. ; широчина – най - широка част 1.50 см. ; най -тънка част 0.50 см. ; височина: 5.50 см.

Алармата е с инструкци за употреба: първо трябва да я поставите зад ухото, както е показано на картинката, след това да я включите. Проверете дали  функционира нормално: трябва да издаде звуков сигнал, когато наведете главата си и да не издава никакъв звук, когато стоите изправени в нормално положение. Ако не я употребявате, я изключете и поставете встрани. Трябва да се предпазва от висока температура и влага.

  • Време за доставка


1.1 Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно. 90% от поръчките направени до 15:00 часа ще бъдат предадени към еконт още на същия ден а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник.

1.2 Веднага щом пратката е доставена е еконт вие имате 7 дни на престой преди получаване. След 7-мия ден се начислява 4.8лв такса магазинаж според тарифата на еконт за ваша сметка. При поръчка се съгласявате с тези условия! Моля спазвайте ги.

 

РЕКЛАМАЦИИ  (ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ/ВРЪЩАНЕ)


Вие трябва да ни информирате чрез формата за Рекламации ТУК в 14 дневен срок, ако имате намерение да върнете или замените закупения от нас продукт.
Трябва да се посочат елементите, които бихте искали да се върне и причината за връщането.
Разходите за доставка не се възстановяват. Наред с всички други такси, наложени от Куриерска фирма ЕКОНТ.
Стоката за връщане трябва да е в оригинала опаковка, в неизползвано състояние. 

ВАЖНО: Независимо от причината за връщане, Вие трябва да направите рекламация през сайта за да получите уникален номер с който да върнете пратката си след нашето потвърждение.

 

  • Дефекти


Ако смятате, че продукта който сте получили е дефектен моля направете Рекламация!
Не използвайте продукта!!! Веднага след като продуктът се използва, той вече не подлежи на връщане по тази точка.
Направете ясни макро снимки на дефекта и направете рекламация ТУК
След създаване на рекламация, ще получите отговор до 48 часа. Следете развитието директно на сайта ни от ТУК
Ние ще организираме начина на връщане на стоката.

ИНФОРМАЦИЯ

 

1. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.
 

СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
13. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 

 

Аларма против заспиване при шофиране

  • Код на продукта: Аларма против заспиване при шофиране
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
Тази промоция изтича след:
  • 7.50 лв
  • 11.50 лв
Телефон за поръчки 0877 577 005
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Loading...