ПРОМО --36% Магнитни приставки за пестене на гориво

Магнитни приставки за пестене на гориво

Тук Ви представяме магнитните приставки за пестене на гориво. Тези приставки представляват регулатори на гориво със специално проектирано магнитно поле. Тяхното действие се състои в йонизиране на горивото, преминаващо през горивната тръба, благодарение на силното магнитно поле, образувано от двете срещуположни части на магнитната приставка. В резултат се преобразуват ковалентните връзки между молекулите на въглеводородите, като по този начин се получава насищане на горивото с повече кислород и се стига до по-пълното му изгаряне. Тези магнитни приставки увеличават горивната ефективност, намаляват вредните емисии, като същевременно подобряват и работата на двигателя.

С тях ще спестите 15 до 33% гориво, а оттам съответно и пари, ще добавите и мощност на двигателя – увеличават се конските сили средно с 7-11%, увеличава се пъргавината на двигателя и се постига по-висока максимална скорост на автомобила. Разширява се скоростният обхват на редукционните предавки. Намаляват се вредните токсични емисии и пушек от двигателя, като се понижава въглеродния окис (CO) и въглеводородите (HC) достига до 80%, минимално до 50%. Така тези пристваки помагат за успешното преминаване на тест за допустимо ниво на вредни емисии. Те оигуряват висока октанова работа на двигателя с ниско октаново гориво. Това дава възможност за използване на гориво с по - ниско октаново число т. е. с по-ниска цена. Подобява се работата на двигателя – осигурвяват бърз старт, когато температурите са ниски. Спира да се натрупва котлен камък и корозинането на двигателя. Спомагат за отстранването на нагар от калапаните, краищата на буталата, свещите и гарнитурите. Намалява се износването на кислородния сензор и на катализаторния преобразовател. Тези приставки имат и още едно приложение - могат да се използват и за омекотяване на чешмяната вода.

С тях автомобилът става по - икономичен, защото се намалява разхода на гориво при запазване на същите шофьорски навици  или става „по - спортен“ – с увеличена динамика, въртящ момент и максимална скорост при ползване на същото гориво.

Тези магнитни приставки не оказват влияние на фабричната гаранция на новия автомобил, защото при използването им не се извършва промяна в инсталациите. Не влияят и върху нормалната работа на компютъра, ако автомобилът има такъв.

Подхоящи са за мотоциклети и автомобили от среден клас. Според обема на двигателя са Ви нужни и съответен брой приставки, както следва: за мотоциклети - с двигатели до 1,0 л: 1-2 чифта приставки; за автомобилни двигатели с обем до 1,2 л: 2-3 чифта приставки ; за автомобилни двигатели с обем 1,2-2,0 л: 4 чифта приставки; за автомобилни двигатели с обем 2,0-3.0 л: 6 чифта приставки.

Магнитните приставки се монтират лесно, без рязане на кабели и необходимост от някакви инстурменти.

Комплектът съдържа: 2 бр. магнитни приставки за пестене на гориво.

  • Време за доставка


1.1 Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно. 90% от поръчките направени до 15:00 часа ще бъдат предадени към еконт още на същия ден а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник.

1.2 Веднага щом пратката е доставена е еконт вие имате 7 дни на престой преди получаване. След 7-мия ден се начислява 4.8лв такса магазинаж според тарифата на еконт за ваша сметка. При поръчка се съгласявате с тези условия! Моля спазвайте ги.

 

РЕКЛАМАЦИИ  (ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ/ВРЪЩАНЕ)


Вие трябва да ни информирате чрез формата за Рекламации ТУК в 14 дневен срок, ако имате намерение да върнете или замените закупения от нас продукт.
Трябва да се посочат елементите, които бихте искали да се върне и причината за връщането.
Разходите за доставка не се възстановяват. Наред с всички други такси, наложени от Куриерска фирма ЕКОНТ.
Стоката за връщане трябва да е в оригинала опаковка, в неизползвано състояние. 

ВАЖНО: Независимо от причината за връщане, Вие трябва да направите рекламация през сайта за да получите уникален номер с който да върнете пратката си след нашето потвърждение.

 

  • Дефекти


Ако смятате, че продукта който сте получили е дефектен моля направете Рекламация!
Не използвайте продукта!!! Веднага след като продуктът се използва, той вече не подлежи на връщане по тази точка.
Направете ясни макро снимки на дефекта и направете рекламация ТУК
След създаване на рекламация, ще получите отговор до 48 часа. Следете развитието директно на сайта ни от ТУК
Ние ще организираме начина на връщане на стоката.

ИНФОРМАЦИЯ

 

1. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.
 

СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
13. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 

 

Магнитни приставки за пестене на гориво

  • Код на продукта: Магнитни приставки за пестене на гориво
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
Тази промоция изтича след:
  • 11.00 лв
  • 15.00 лв
Телефон за поръчки 0877 577 005
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Loading...