HOT DEAL Магнитни приставки за пестене на гориво

Магнитни приставки за пестене на гориво

Тук Ви представяме магнитните приставки за пестене на гориво. Тези приставки представляват регулатори на гориво със специално проектирано магнитно поле. Тяхното действие се състои в йонизиране на горивото, преминаващо през горивната тръба, благодарение на силното магнитно поле, образувано от двете срещуположни части на магнитната приставка. В резултат се преобразуват ковалентните връзки между молекулите на въглеводородите, като по този начин се получава насищане на горивото с повече кислород и се стига до по-пълното му изгаряне. Тези магнитни приставки увеличават горивната ефективност, намаляват вредните емисии, като същевременно подобряват и работата на двигателя.

С тях ще спестите 15 до 33% гориво, а оттам съответно и пари, ще добавите и мощност на двигателя – увеличават се конските сили средно с 7-11%, увеличава се пъргавината на двигателя и се постига по-висока максимална скорост на автомобила. Разширява се скоростният обхват на редукционните предавки. Намаляват се вредните токсични емисии и пушек от двигателя, като се понижава въглеродния окис (CO) и въглеводородите (HC) достига до 80%, минимално до 50%. Така тези пристваки помагат за успешното преминаване на тест за допустимо ниво на вредни емисии. Те оигуряват висока октанова работа на двигателя с ниско октаново гориво. Това дава възможност за използване на гориво с по - ниско октаново число т. е. с по-ниска цена. Подобява се работата на двигателя – осигурвяват бърз старт, когато температурите са ниски. Спира да се натрупва котлен камък и корозинането на двигателя. Спомагат за отстранването на нагар от калапаните, краищата на буталата, свещите и гарнитурите. Намалява се износването на кислородния сензор и на катализаторния преобразовател. Тези приставки имат и още едно приложение - могат да се използват и за омекотяване на чешмяната вода.

С тях автомобилът става по - икономичен, защото се намалява разхода на гориво при запазване на същите шофьорски навици  или става „по - спортен“ – с увеличена динамика, въртящ момент и максимална скорост при ползване на същото гориво.

Тези магнитни приставки не оказват влияние на фабричната гаранция на новия автомобил, защото при използването им не се извършва промяна в инсталациите. Не влияят и върху нормалната работа на компютъра, ако автомобилът има такъв.

Подхоящи са за мотоциклети и автомобили от среден клас. Според обема на двигателя са Ви нужни и съответен брой приставки, както следва: за мотоциклети - с двигатели до 1,0 л: 1-2 чифта приставки; за автомобилни двигатели с обем до 1,2 л: 2-3 чифта приставки ; за автомобилни двигатели с обем 1,2-2,0 л: 4 чифта приставки; за автомобилни двигатели с обем 2,0-3.0 л: 6 чифта приставки.

Магнитните приставки се монтират лесно, без рязане на кабели и необходимост от някакви инстурменти.

Комплектът съдържа: 2 бр. магнитни приставки за пестене на гориво.

Магнитни приставки за пестене на гориво

Поръчка за над 60лв Ви носи безплатна доставка до офис на еконт!

ПРЕГЛЕД ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ!

Телефон за поръчки: 0877 577 005
 Пропуснати обаждания се прозвъняват в работен ден!

  • : Преглеждания: 1065
  • Код на продукта: Магнитни приставки за пестене на гориво
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
  • 11.00лв

Тагове: Магнитни приставки за пестене на гориво, магнитни приставки, пестене на гориво, пестене, икономия на гориво, гориво, икономия, намалява вредни емисии, Magnitni pritavki za pestene na gorivo, magnitni pristavki, pestene na gorivo, pestene, ikonomiq na gorivo, gorivo, ikonomiq, namalqva vredni emisii

Фитнес уред Revoflex Xtreme HOT DEAL -12%
Фитнес уред Revoflex XtremeRevoflex Xtreme е фитнес уред, може би сега ще си кажете: ..
37.00лв 32.70лв

Колело за коремни преси HOT DEAL -33%
Колело за коремни пресиКолелото за коремни преси e един лесен и много ефективен уред. Освен че, офор..
29.00лв 19.50лв

Ластици за фитнес упражнения HOT DEAL -48%
Ластици за фитнес упражненияЛастиците за фитнес упражнения са предпочитани и се употребяват все по..
36.00лв 18.70лв

Йога ластик за тренировка HOT DEAL -38%
Йога ластици за тренировкаОсвен че, са много популярни в момента, йога ластиците за тренировка са м..
16.00лв 10.00лв

Лост за набиране на врата HOT DEAL -25%
Лост за набиране на врата в домашни условияС този лост за врата в домашни условия, който Ви пре..
25.00лв 18.80лв

Мускулен електростимулатор за стегнато тяло HOT DEAL -40%
Мускулен електростимулатор за стегнато тяло..
88.00лв 53.00лв

Пружина за трениране на предмишница HOT DEAL -45%
Пружина за стискане и трениране на предмишницаАко искате да изглеждате добре, без да давате много с..
10.00лв 5.50лв

Loading...
Loading...