DEAL --36% Магнитни приставки за пестене на гориво

Магнитни приставки за пестене на гориво

Тук Ви представяме магнитните приставки за пестене на гориво. Тези приставки представляват регулатори на гориво със специално проектирано магнитно поле. Тяхното действие се състои в йонизиране на горивото, преминаващо през горивната тръба, благодарение на силното магнитно поле, образувано от двете срещуположни части на магнитната приставка. В резултат се преобразуват ковалентните връзки между молекулите на въглеводородите, като по този начин се получава насищане на горивото с повече кислород и се стига до по-пълното му изгаряне. Тези магнитни приставки увеличават горивната ефективност, намаляват вредните емисии, като същевременно подобряват и работата на двигателя.

С тях ще спестите 15 до 33% гориво, а оттам съответно и пари, ще добавите и мощност на двигателя – увеличават се конските сили средно с 7-11%, увеличава се пъргавината на двигателя и се постига по-висока максимална скорост на автомобила. Разширява се скоростният обхват на редукционните предавки. Намаляват се вредните токсични емисии и пушек от двигателя, като се понижава въглеродния окис (CO) и въглеводородите (HC) достига до 80%, минимално до 50%. Така тези пристваки помагат за успешното преминаване на тест за допустимо ниво на вредни емисии. Те оигуряват висока октанова работа на двигателя с ниско октаново гориво. Това дава възможност за използване на гориво с по - ниско октаново число т. е. с по-ниска цена. Подобява се работата на двигателя – осигурвяват бърз старт, когато температурите са ниски. Спира да се натрупва котлен камък и корозинането на двигателя. Спомагат за отстранването на нагар от калапаните, краищата на буталата, свещите и гарнитурите. Намалява се износването на кислородния сензор и на катализаторния преобразовател. Тези приставки имат и още едно приложение - могат да се използват и за омекотяване на чешмяната вода.

С тях автомобилът става по - икономичен, защото се намалява разхода на гориво при запазване на същите шофьорски навици  или става „по - спортен“ – с увеличена динамика, въртящ момент и максимална скорост при ползване на същото гориво.

Тези магнитни приставки не оказват влияние на фабричната гаранция на новия автомобил, защото при използването им не се извършва промяна в инсталациите. Не влияят и върху нормалната работа на компютъра, ако автомобилът има такъв.

Подхоящи са за мотоциклети и автомобили от среден клас. Според обема на двигателя са Ви нужни и съответен брой приставки, както следва: за мотоциклети - с двигатели до 1,0 л: 1-2 чифта приставки; за автомобилни двигатели с обем до 1,2 л: 2-3 чифта приставки ; за автомобилни двигатели с обем 1,2-2,0 л: 4 чифта приставки; за автомобилни двигатели с обем 2,0-3.0 л: 6 чифта приставки.

Магнитните приставки се монтират лесно, без рязане на кабели и необходимост от някакви инстурменти.

Комплектът съдържа: 2 бр. магнитни приставки за пестене на гориво.

Магнитни приставки за пестене на гориво

  • Код на продукта: Магнитни приставки за пестене на гориво
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
  • 11.00лв
  • 15.00лв

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Телефон за поръчки: 0877 577 005
Само в работен ден от 10:00 до 17:00ч.

Loading...
Loading...