ПРОМО --4% Огледало за кола с камера

Огледало за кола с камера

Това е огледало за автомобил с DVR камера  или с други думи – видеорегистратор. То може да Ви бъде от голяма полза при произшествия на пътя, когато трябва да се установи кой е виновникът за неприятната ситутация.

Екранът на камерата е 2.4" TFT. Резолюцията на видеото е HD (1280*720) 30fps, а на снимките - HD 2048х1536. Форматът на видеото е H.264MOV, а на снимките -  JPEG.  Камерата има имидж сензор: Samsung 4AW и широкоъгълен обектив на 120 градуса. Тя има и G-сензор, който прави видео, когато засече движение. Когато паметта се запълни, прави циклично презаписване на видеофайловете. А също може да прави и звуков запис с микрофон. Има нощен режим. Поддържа TF ( MicroSD ) карти памет до 64GB. Има вградена, презареждаща се батерия 600 mAH.  Може да се захранва  от автомобилната запалка или USB.

Комплектът съдържа: 1бр. огледало за кола с видеорегистратор ( камера ) за кола, 1бр. зарядно за запалка и 1бр. USB кабел.


  • Време за доставка


1.1 Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно. 90% от поръчките направени до 15:00 часа ще бъдат предадени към еконт още на същия ден а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник.

1.2 Веднага щом пратката е доставена е еконт вие имате 7 дни на престой преди получаване. След 7-мия ден се начислява 4.8лв такса магазинаж според тарифата на еконт за ваша сметка. При поръчка се съгласявате с тези условия! Моля спазвайте ги.

 

РЕКЛАМАЦИИ  (ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ/ВРЪЩАНЕ)


Вие трябва да ни информирате чрез формата за Рекламации ТУК в 14 дневен срок, ако имате намерение да върнете или замените закупения от нас продукт.
Трябва да се посочат елементите, които бихте искали да се върне и причината за връщането.
Разходите за доставка не се възстановяват. Наред с всички други такси, наложени от Куриерска фирма ЕКОНТ.
Стоката за връщане трябва да е в оригинала опаковка, в неизползвано състояние. 

ВАЖНО: Независимо от причината за връщане, Вие трябва да направите рекламация през сайта за да получите уникален номер с който да върнете пратката си след нашето потвърждение.

 

  • Дефекти


Ако смятате, че продукта който сте получили е дефектен моля направете Рекламация!
Не използвайте продукта!!! Веднага след като продуктът се използва, той вече не подлежи на връщане по тази точка.
Направете ясни макро снимки на дефекта и направете рекламация ТУК
След създаване на рекламация, ще получите отговор до 48 часа. Следете развитието директно на сайта ни от ТУК
Ние ще организираме начина на връщане на стоката.

ИНФОРМАЦИЯ

 

1. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.
 

СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
13. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 

 

Огледало за кола с камера

  • Код на продукта: Огледало за кола с камера
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
Тази промоция изтича след:
  • 49.90 лв
  • 51.90 лв
Телефон за поръчки 0877 577 005
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

2бр Допълнително странично огледало за кола ПРОМО -10%
Комплекта включва: 2бр Странични огледала!2 броя Допълнително странично огледало за кола - С това до..
20.00 лв 18.00 лв

Премахване на драскотини за кола Fix It Scratch Remover ПРОМО -50%
Премахване на драскотини за кола Fix It Scratch RemoverScratch Remover е уникална система, използващ..
44.00 лв 22.00 лв

Loading...