ПРОМО Електрическа четка за зъби - Kemei

Омръзнало Ви е от досадното и продължително търкане на зъбите в опит да ги измиете по -  добре и да ги направите по - бели, погледнете тогава тази eлектрическа четка за зъби -  Kemei, която Ви предлагаме! С нея ще постигнете оптимални резултати при миенето им и ще спестите много време - особено сутрин, когато бързате за работа и ежедневните задължания Ви очакват, а защо да не съкратите тази процедура и вечер, преди лягане, когато много Ви се спи!  Доказано е,  че с електрическа четка зъбите се измиват в пъти по - добре, а оттам се набюдава  и минимизиране на кариесите, проблемите с венците, плаката и лошят дъх, както се забелязва и възвръщане на естествената им белота. С тази четка ще ги почистите максимално добре, тя премахва и зъбния камък много ефективно. Предпазва чувствителните зъби, предотвратява гниенето им и е с мека глава на четката, с която да не изпитвате болка при  миенето им.

 Подвижните зъбци на четката са достатъчно силни, за да  се справят със всякакви замърсявания, както и с петнатта от чай, кафе и тютюнопушенето. С нея ще разберете, че до сега не сте мили зъбите си по правилния начин, сега ще можете да правите това и под удобен за Вас ъгъл. Тя има избелващ ефект, предотвратява появата кариес, напълно премахва зъбната плака, намалява кървенето на венците, масажира ги и подпомага микроциркулацията им  и кръвообръщението в устата. С тази четка миенето на зъбите се превръща в едно комфортно преживяване. Правете спа за зъбите си всеки ден - имайте здрави, бели зъби, искрящи като диаманти!

Предимства на четка за зъби с презареждаща батерия:
• Високоефективна при премахване на всички замърсявания и плаката;
• Подходяща за всяка възраст, дори за деца;
• Презареждаща батерия;
• Разполага с три сменяеми глави;
• Ергономична дръжка;
• Разполага с таймер;
• Ниски нива на шум.
Спецификация:
Размери на четката – 20.5x2 см.;
Време за пълно зареждане – 8-12 часа;
Издръжливост в работен режим – 60 мин.
Комплектът включва:
Електрическа четка за зъби Kemei – 1 бр.;
Зарядно устройство – 1 бр.;
Накрайници – 3 бр.;
Защитна капачка за четката – 1 бр.;  • Време за доставка


1.1 Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно. 90% от поръчките направени до 15:00 часа ще бъдат предадени към еконт още на същия ден а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник.

1.2 Веднага щом пратката е доставена е еконт вие имате 7 дни на престой преди получаване. След 7-мия ден се начислява 4.8лв такса магазинаж според тарифата на еконт за ваша сметка. При поръчка се съгласявате с тези условия! Моля спазвайте ги.

 

РЕКЛАМАЦИИ  (ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ/ВРЪЩАНЕ)


Вие трябва да ни информирате чрез формата за Рекламации ТУК в 14 дневен срок, ако имате намерение да върнете или замените закупения от нас продукт.
Трябва да се посочат елементите, които бихте искали да се върне и причината за връщането.
Разходите за доставка не се възстановяват. Наред с всички други такси, наложени от Куриерска фирма ЕКОНТ.
Стоката за връщане трябва да е в оригинала опаковка, в неизползвано състояние. 

ВАЖНО: Независимо от причината за връщане, Вие трябва да направите рекламация през сайта за да получите уникален номер с който да върнете пратката си след нашето потвърждение.

 

  • Дефекти


Ако смятате, че продукта който сте получили е дефектен моля направете Рекламация!
Не използвайте продукта!!! Веднага след като продуктът се използва, той вече не подлежи на връщане по тази точка.
Направете ясни макро снимки на дефекта и направете рекламация ТУК
След създаване на рекламация, ще получите отговор до 48 часа. Следете развитието директно на сайта ни от ТУК
Ние ще организираме начина на връщане на стоката.

ИНФОРМАЦИЯ

 

1. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.
 

СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
13. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 

 

Електрическа четка за зъби - Kemei

  • Код на продукта: Електрическа четка за зъби Kemei
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
  • 35.00 лв
Телефон за поръчки 0877 577 005
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Loading...