ПРОМО Кинезиотейпинг ленти

         Ленти за кинезиотейпинг
 Случвало ли Ви се е да изпитвате болки в крайниците, мускулите и сухожилията или да имате отоци по тялото, в резултат от най - различни наранявания? Ако това е така, ние от онлайн магазин Уау.bg  мислим, че имаме един  много полезен уред за Вас - ленти за кинезиотейпинг, защото са подходящи за всички тези състояния и ги облекчават. Кинезиолентите представляват изключително еластични ленти, изработени от специален материал, имитиращ човешката кожаТе са дишащиводоустойчиви, еластични и могат да издържат от 3 - до 5 дни.  Поддържат кожата около травмата и  ускоряват нейното оздравяване. Намаляват отока и подобряват кръвообращението и лимфния дренаж. Тези ленти могат да се използват и при всички видове контузии, с изключение на разкъсни рани, изкълчване, навяхванеразтяганеболка в гърба и кръста. Според мястото на контузията се прилагат две форми на лентите: X-образните се прилагат при големи и дълги мускули, а Y-образните – в близост до стави или при двуглави мускули.

Кинезиотейпингът е метод, чрез който се ускорява възстановяването на травмираните тъкани на тялото. Този похват е напълно естествен, не съдържа химикали или медикаменти и затова е подходящ, дори  и за професионални атлети, тъй като няма забранени вещества.

  • Време за доставка


1.1 Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно. 90% от поръчките направени до 15:00 часа ще бъдат предадени към еконт още на същия ден а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник.

1.2 Веднага щом пратката е доставена е еконт вие имате 7 дни на престой преди получаване. След 7-мия ден се начислява 4.8лв такса магазинаж според тарифата на еконт за ваша сметка. При поръчка се съгласявате с тези условия! Моля спазвайте ги.

 

РЕКЛАМАЦИИ  (ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ/ВРЪЩАНЕ)


Вие трябва да ни информирате чрез формата за Рекламации ТУК в 14 дневен срок, ако имате намерение да върнете или замените закупения от нас продукт.
Трябва да се посочат елементите, които бихте искали да се върне и причината за връщането.
Разходите за доставка не се възстановяват. Наред с всички други такси, наложени от Куриерска фирма ЕКОНТ.
Стоката за връщане трябва да е в оригинала опаковка, в неизползвано състояние. 

ВАЖНО: Независимо от причината за връщане, Вие трябва да направите рекламация през сайта за да получите уникален номер с който да върнете пратката си след нашето потвърждение.

 

  • Дефекти


Ако смятате, че продукта който сте получили е дефектен моля направете Рекламация!
Не използвайте продукта!!! Веднага след като продуктът се използва, той вече не подлежи на връщане по тази точка.
Направете ясни макро снимки на дефекта и направете рекламация ТУК
След създаване на рекламация, ще получите отговор до 48 часа. Следете развитието директно на сайта ни от ТУК
Ние ще организираме начина на връщане на стоката.

ИНФОРМАЦИЯ

 

1. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.
 

СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
13. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 

 

Кинезиотейпинг ленти

  • Код на продукта: Ленти за кинезиотейпинг
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
  • 8.50 лв
Телефон за поръчки 0877 577 005
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Loading...