DEAL Инфрачервен масажор за тяло - Делфин

              Инфрачервен масажор за тяло - Делфин

          Всеки от нас има нужда от почивка и релакс, за да премахне умората, напрежението и стреса, натрупани през деня, особено в днешното натоварено и динамично ежедневие. Добре е да правим това, за да имаме здрав дух и тяло. Ние имаме подходящото средство в това отношение и то е този инфрачервен масажор за тяло - делфин. Той е с един много оригинален и сладък дизайн, който е  и изключително удобен за употреба. Но не само, нека да видим  как и с какво ще Ви бъде полезен. Неговата редовна употреба премахва хроничната болка и напрежението в мускулите и води до бързото заздравяване на рани след травми и при  следоперативен период, при ревматизъм, артрит, артроза и болки в гърба. Той  изчиства тялото от токсини и примеси. Препоръчва се при заболявания на нервната система, стрес и безсъние. Ускорява възстановителните процеси и активизира метаболитните функции при

настинки, пневмония, заболявания на ушите, носа и гърлото. Помага  и при случаи на главоболие и болки в ставите.

Инфрачервен масажор за тяло - Делфин е с три броя приставки - всяка, от които е различна. Вие може да  ги редувате или да изберете коя е предпочитаната от Вас. Той работи с две степени на мощност, можете да  я определите пак по ваше предпочитание. Също така има и два режима на работа: режим на вибрация и на инфрачервено затопляне. Когато е в режим на вибрация подобрява състоянието на кожата, защото по време на масажа с него се отстранява мъртвата кожа, също така спомага  и за премахването на целулита и т.н. „ портокаловата кожа“ като нормализира  обмяната на вещества, което от своя страна допринася за загубата на телесни мазнини. Той подобрява функцията на мастните и потни жлези и кожата става еластична и кадифена. Влияе благоприятно и върху кръвоносната и лимфната система, защото при масаж с него се  разширяват  кръвоностните съдове, подобрява се кръвообращението и лимфния поток в кожата и мускулните влакна. В режим на инфрачервено затопляне оказва влияние върху високото и ниското кръвно налягане.

Доста ползи, не мислите ли? Затова Ви препоръчваме да имате един такъв масажьор, закупен  от нашия онлайн магазин Уау.bg.


Спецификации:

3 броя масажиращи глави
2 степени на мощност
Бутон за Вкл./Изкл
Мощност: 20W
Захранване: 220V
Размери: 42х12х14см.
Комплекта включва:
1бр. Инфрачервен масажор - Делфин
3бр. Приставки за масаж.Инфрачервен масажор за тяло - Делфин

  • Код на продукта: Инфрачервен масажор за тяло - Делфин
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
  • 26.50лв

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Телефон за поръчки: 0877 577 005
Само в работен ден от 10:00 до 17:00ч.

Loading...
Loading...