ПРОМО -75% Кошница за фритюрник Chef Basket

Кошница за фритюрник Chef Basket


       Кошница за фритюрник - Ако в кухнята си имате безброй съдове за варене, пържене, изцеждане и какво ли още не и Ви е омръзнало от цялата тази хамалогия, тук Ви представяме един мултифункционален помощник за всяка кухня - кошница за фритюрник / тендежера Chef Basket, с който ще забравите за всичко това!

       С тази кошница за фритюрник Chef Basket може да поставяте лесно продуктите, които искате да приготвите в тенджера - да ги варите, пържите, отцеждате, пренасяте, изплаквате и др. С кошницата за фритюрник Chef Basket може да сложите готовата храна от тендежерата директно в чинията. Така тя ще е приготвена лесно и бързо. Кошница за фритюрник Chef Basket е специално създадена, така че да пасва на всяка тенджера или купа.  Кошницата за фритюрник Chef Basket се закрепва отгоре за съда, посредством метални триъгълници, които се разтварят върху него и така тя е много сигурно и стабилно закрепена. Тази кошница за фритюрник Chef Basket е с дълги дръжки, които не се нагряват. Ако дръжките й се свалят надолу тя се превръща в гевгир, когато са настрани се превръща в съд, който е за готвене на пара, а когато са нагоре става кошница за готвене, за вземане на готовите: паста, картофи и др. директно от тенджерата. Когато пък не я ползвате, кошницата се сгъва, става плоска и по този начин - лесна за съхранение.

Вземете сега кошница за фритюрник Chef Basket от нашия онлайн магазин Уау.bg, спестете време и пари с новия, революционен начин за приготвяне на всякакви храни!

Кошница за фритюрник Chef Basket

  • Код на продукта: A137
  • Наличност: В наличност
Тази промоция изтича след:
  • 36.00 лв
  • 8.88 лв

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Телефон за поръчки: 0877 577 005
Само в работен ден от 9:30 до 17:30ч.

Ролка за обиране на косми Стики Бъди ПРОМО -26%
                     Ролка за обиране на косм..
13.50 лв 9.95 лв

Масажиращи стелки ПРОМО -36%
Масажиращи стелкиНашите масажиращи стелки са със специален дизайн, който оказва въздействие на опре..
13.50 лв 8.60 лв

Машинка за сарми Dolmer ПРОМО -31%
Машинка за сарми DolmerМашинка за сарми - Навиването на сарми никога не е било толкова лесно с ..
15.95 лв 11.00 лв

Колан за отслабване Сауна Велформ ПРОМО -49%
Затоплящ Колан за отслабване Сауна Велформ         &nbs..
35.00 лв 17.85 лв

Турмалинов Колан ПРОМО -35%
Loading...