ПРОМО -31% Магнитен капак за микровълнова

Магнитен капак за микровълнова - С този магнитен капак за микровълнова ще можете веднага след като затоплите вашето ястие да го закачите и да не се налага да го изкарвате и вкарвате постоянно!

Хвърчащи пръски сос навсякъде, изцапана микровълнова фурна, която трудно се почиства. Спрете да готвите и претопляте ястията си без капак! Вземете магнитния капак за микровълнова – революционният спасител!

Той е с магнити, безопасни за микровълновата и е винаги готов за употреба. Специално създадените магнити го задържат за тавана на микровълновата, докато не решите да го използвате. Просто го свалете, за да покриете с него ястието, когато е готово - повдигнете го и той ще залепне на за тавана отново.
Помислете само за времето и бъркотията, която ще си спестите. Повече няма да търсите къде е капака, както сте правили с другите такива. Магнитният капак за микровълнова ще е винаги на мястото си, когато Ви потрябва. Този капак е достатъчно голям, за да покрие всички съдове, в които е поставено яденето. Той е универсален и пасва на почти всички микровълнови.
Той е с отвори, които позволяват на парата да излиза и така да не се запарва ястието и изпотява самия капак. Специалният материал, от който е направен капакът го държат охладен и той не се затопля, докато притопляте ястието, а незалепващата му повърхност се почиства изключително лесно. Магнитният капак за микровълнова е подходящ и за почистване в съдомиялня. Той е най- добрият начин да запазите Вашата микровълнова чиста и невредима.
Поръчайте го и Вие, докато още не се е изчерпал!

Магнитен капак за микровълнова

  • Код на продукта: B194
  • Наличност: В наличност
Тази промоция изтича след:
  • 14.00 лв
  • 9.60 лв

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Телефон за поръчки: 0877 577 005
Само в работен ден от 9:30 до 17:30ч.

Двоен органайзер за козметика ПРОМО -38%
Нощна лампа-Планетариум Master star ПРОМО -55%
Нощна лампа-Планетариум Master Star       ..
19.95 лв 8.89 лв

Пластмасова етажерка за баня ПРОМО -50%
Пластмасова етажерка за баня - Тази пластмасова етажерка за баня ще Ви бъде много полезна. Можете да..
49.00 лв 24.50 лв

Уред за почистване на външен прозорец ПРОМО -30%
Уред за почистване на външен прозорец - Когато живеете в блок повичстване на външният прозорец и дос..
23.00 лв 16.00 лв

Loading...