DEAL -30% Машина за приготвяне за маска за лице

Машина за приготвяне за маска за лице


Това е машина за приготвяне на натурална маска от плодове и зеленчуци, без консерванти, без вредни и дразнещи вещества. Маска, която е много безопасна и здравословна, бързо абсорбираща се. С тази машина може да си приготвяте различни маски като сложите в нея сок от плодове или зеленчуци, чай, мляко, мед, бира, чрвено вино, различни масла, билки, цветя, яйца, и др. Маската ще се оформи на поставката към машината само трябва да сложите течност, без нужда от някаква хартиена маска или от лъжица, за да я оформите. Със сигурност направената маска с тази машина  ще бъде по- перфектна и ще отговаря по-добре на нуждите на кожата.

Тиха, автоматична, лесна за използване, само един бутон за включване контролира всички програми, за изключване или потвърждаване на маската, режим за приготвяне и режим за почистване. Това е един икономичен и удобен начин да си направите безопасна и полезна маска за лице у дома. Преди да направите маска, моля, вижте подробно описаните инструкции за употреба.

Машината за приготвяне на маска за лице е и лесна за почистване. Ако добавяте един и същ плод, може да я използвате продължително, без да я почиствате. Ако използвате различен плод, можете да сложите вода и да натиснете десния бутон, за да почистите машината. Не е нужно да отваряте машината или да чакате, докато се изстуди водата, за да я измиете. Просто натиснете бутона за удобен, спестяващ време и енергия начин.

Начин на употреба:

Включете уреда в захранването. Изберете режим за маска. Изсипете 60 мл. вода и 20 мл. плодов сок, натиснете бутона. За 5 минути маската се приготвя. Натеснете бутона, за да изтече маската на подложката. Оставете маската да изтине и след това я вземете. Насладете се на една здравословна маска за лице.

Забележка: машината не изтисква сок от плодовете, моля пригответе 20 мл. сок преди да приготвите маската и го смесете с вода в пропорция според инструкциите.

Машина за приготвяне за маска за лице

  • Код на продукта: B117
  • Наличност: В наличност
  • 177.00лв
  • 124.00лв

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Телефон за поръчки: 0877 577 005
Само в работен ден от 10:00 до 17:00ч.

Фолио за чиста кухня Anti-Oil DEAL -43%
Размер - широчина 75 см, височина - 45 см. ..
6.00лв 3.40лв

Женски неопренов фитнес колан DEAL -43%
Размерите са качени в една от снимките на продукта!..
28.00лв 16.00лв

Loading...
Loading...