ПРОМО -48% Hello Kitty 3D пъзел

Hello Kitty 3D пъзел

Хелоу Кити е коте, на което името буквално означава Котенцето Здравей. То е в женски род и е най – известната, измислена героиня на японската компания Санрио. Хелоу Кити е създадена през 1974 г. и днес е станала световноизвестен образ. Първоначалната идея е била Хелоу Кити да се казва Бяло котенце“, като едно от котета от книгата „Алиса в Огледалния свят“ на Луис Карол, защото по времето на нейното създаване британската култура е била доста популярна в Япония, но това предложение е отхвърлено. В измисления свят на Хелоу Кити живеят нейното семейство и приятелите й. Тя има и домашни любимци — едно коте, което е подарък от баща ѝ и хамстер - подарък от приятеля ѝ Даниел.

        На пазара има огромен брой продукти с нейният образ, отначало те са били предназначени за малките момичета, но после са създадени и за всички възрасти. Голяма част от тях са канцеларски материали, но има и хранителни стоки, дрехи, козметика, портмонета, компютри и дори самолети. Редица известни американци са забелязвани с продукти „Хелоу Кити“: Аврил Лавин, Камерън Диас, Хайди Клум, Стивън Тайлър, Кристина Агилера, Кармен Електра, Менди Мор, Парис Хилтън и др.

В Япония такива продукти се срещат във всички сфери на бита. Там например се продава бельо и има даже сватбени рокли.

През 2004 г. това котенце е изобразено и върху дебитна карта MasterCard от Legend Credit Inc. Тази карта е предназначена за малките момиченца, които се учат как да я използват при пазаруване.


Първият продукт с нейния образ е малко портмоне от винил, което се е продавало за 240 йени (днес би струвало около €1.77). Продуктите с Хелоу Кити са над 22 000 и осигуряват половината годишен доход на компанията Санрио (около $500 милиона). Също така има и редица електроннни игри и филми.

Тук Ви предстовяме 5 различни пъзела с такава тематика. Това е 3D пъзел,  който е с картонени елементи, но тъй като е предназначен за деца неговото сглобяване става изключително лесно.

Тези пъзели изобразяват Хелоу Кити с нейното семейство в различни стаи и обстановка. Всеки пъзел представлява отделна стая от къща, а всичките 5 пъзела – заедно, образуват цялата къща.

Hello Kitty 3D пъзел

  • Код на продукта: A21
  • Наличност: В наличност
Тази промоция изтича след:
  • 18.90 лв
  • 9.80 лв

Възможни варианти

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Телефон за поръчки: 0877 577 005
Само в работен ден от 9:30 до 17:30ч.

Чаша обърната бирена бутилка ПРОМО -29%
Чаша обърната бирена бутилкаАко сте любител на бирата вече можете да я пиете по един забавен и ориги..
18.00 лв 12.75 лв

Свързващи се сламки DIY -50%
          Свързващи се сламки DIY&nbs..
23.95 лв 11.95 лв

Комарници с Магнити - Магнитен Комарник за Врата Magic Mesh ПРОМО -48%
Магнитна Мрежа за врата с магнитно закопчаване за насекомиМагнитна мрежа за комари - комарници ..
18.95 лв 9.85 лв

Линия за измерване на крака ПРОМО -40%
Детските крачета растат бързо и не можем да се ориентираме добре точно на кой номер отговарят в моме..
10.00 лв 6.00 лв

Loading...