-21% Прахосмукачка за кола на 12v


Прахосмукачка за кола на 12v

Тук Ви представяме тази прахосмукачка за кола. Тя е много практична и удобна за употреба. С нея ще можете да почистите, дори и най - трудно достъпните места на вашия автомобил. Захранването й е на 12 V. Тя е с миещ се филтър и накрайник за лесно отстраняване на всякакви  отпадъци - трохи, косми, пепел от цигари, прах, пясък и др. Дължината на кабела й е 2.6 метра. Размерите й са: 28 x 10.9  x 9.0 см.

Начин на употреба: за да я използвате, трябва да пъхнете захранващия й кабел в отвора на запалката на колата и да включите бутона на „ON”. След като приключите с почистването, трябва да я изключите и да извадите кабела. Тази прахосмукачка е с вадещ се контейнер, пластмасов конектор и филтър и за да отстраните насъбралите се боклуци,  извадете филтъра и конектора и ги изпразнете. Има специален бутон за отваряне на контейнера. За да поставите правилно обратно контейнера и той да пасне, трябва щипката му плътно да прилепне към отреденото място за това. За по - лесно поставяне може да държите бутона за отваряне, докато горната част на контейнера е в напълно затворено положение. Прахосмукачката трябва да се използва максимум 10 мин. , след това трябва да се остави да се охлади за 5 мин. Ако забележите, че прахосмукачката започва да прегрява – изключете я веднага, а също и захранването й. Оставете я да изстине.

ВНИМАНИЕ: МАКСИМАЛНОТО ЗАХРАНВАНЕ  Е НА 12 V. НЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ В ДРУГИ ИЗТОЧНИЦИ!

Не давайте излишни пари за автомивки, от които често оставате недоволни! Сега е време за революционния продукт от онлайн магазин Уау.bg - прахосмукачка за кола! Осигурете си чистота и комфорт навсякъде и по всяко време!


Прахосмукачка за кола на 12v

  • Код на продукта: A152
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
Тази промоция изтича след:
  • 18.00 лв
  • 14.20 лв

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Телефон за поръчки: 0877 577 005
Само в работен ден от 9:30 до 17:30ч.

Стрелички за Дартс Darts ПРОМО -28%
Цената е за 3 броя стрелички!                    &..
4.99 лв 3.60 лв

Органайзер за бижута  - Двулицев ПРОМО -30%
     Органайзер за бижута - Двулицев    Съхранението на бижутата е от..
20.00 лв 14.00 лв

USB зарядно за кола ПРОМО -34%
2ка USB зарядно за колаТози разклонител зарядно за кола, който Ви предлагаме е едно изключител..
9.00 лв 5.90 лв

Loading...