ПРОМО -36% Спрей моп за почистване с резервоар


Спрей моп за почистване с резервоар - с тази универсална Спрей моп за почистване на под ще можете бързо и лесно да почистите подът във вашият дом без да си губите излишно времето и да се навеждате!

Вместо традиционните и неудобни начини за почистване сега Ви представяме спрей мопът за почистване с резервоар – една нова концепция при почистването!той ще Ви донесе огромно удобство и брилянтни резултати.
Този моп е с микрофибърна подложка, която може да се използва многократно и резервоар за вода. Спрей мопът за почистване с резервоар ще Ви предостави по - икономично и удобно решение. Той е със силна 35 см. стоманена дръжка, ергономичен дизайн, с почистваща глава, въртяща се на 360 градуса, удобна спрей дръжка за контролиране на струята и всичко това с едно удобно захващане.
Мопът е направен от супер финни елементи, който събират с над 50 % повече прах и мръсотия от обикновените мопове. Микрофибърната подложка е стабилно закрепена за мопа и след използване може да се свали и да се изпере в пералнята, а ако желатете може също така и да я изперете на ръка.
Повече не трябва да пренасяте тежката кофа и да се излива вода от нея навсякъде. Може лесно да напълните резервоара за вода и да контролирате количеството й върху пода. Ако искате може да добавите и към водата от Вашия препарат за почистване за още по-добри резултати.
Спрей мопът за почистване с резервоар ще Ви помогне да почистите дома си по-професионално и по-систематично Подходящ е за използване в различните зони на Вашия дом. С него вече ще премахнете праха от местата, в които това преди е било невъзможно: под диваните, в ъглите, върху мебелите. Сега може да почистите всичко това много по-бързо и ефективно. Дръжката му може да се накланя за още по-голямо удобство и достигане на турдно достъпни места.

Спрей моп за почистване с резервоар

  • Код на продукта: B202
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
Тази промоция изтича след:
  • 42.00 лв
  • 27.00 лв

Възможни варианти

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Телефон за поръчки: 0877 577 005
Само в работен ден от 9:30 до 17:30ч.

Четка с механизъм за почистване на под -30%
Четка за почистване на под - С тази тиха четка с механизъм за почистване на под ще мжоете да почиств..
56.00 лв 39.00 лв

Пластмасови кутии за храна ПРОМО -53%
Пластмасови кутии за храна - Представяме Ви един артикул, който е задължителен за всеки дом! Тези пл..
18.00 лв 8.39 лв

Нова кърпа за спрей моп за почистване ПРОМО -55%
Нова кърпа за спрей моп за почистване - подменете старата кърпа на любимият ви спрей моп и вземете н..
10.00 лв 4.50 лв

Универсален органайзер за шкафове -57%
Универсален органайзер за шкафовеАко искате шкафовете Ви да са изрядно подредени и лесно да намират..
9.00 лв 3.90 лв

Машина за запечатване  на храна ПРОМО -37%
Машина за запечатване на хранаТази машина за запечатване на храна, която ви представяме тук оп..
22.00 лв 13.80 лв

Loading...