ПРОМО -14% Акумулаторна преносима лампа - 35 LED -220V / 12V

Aкумулаторна преносима лампа - 35 LED -220V / 12V


Това е  супер ярка, преносима, LED работна лампа. Тя има 35 много ярки светодиода с 12 000 MCD, които могат да се използват над 100 000 часа. Отгоре е с 3 бели светодиода, които могат да се използват като фенерче. В най - горния си край има 4  мигащи червени светодиода, чрез които можете да я използвате  и като светлина за предупреждение. Отгоре е със скрита кука за закачане,  която е подвижна и  може да се върти във всички посоки. Отзад е с магнит, с който може да се захваща към всякакви метални повърности.  Тази лампа е с 3 режима на работа: с 28 LED бели светодиода,  с 3 броя LED бели светодиода отгоре и с 4 броя премигващи в червено светоиода. Има копче за включване и изключване. Със специална и удобно направена дръжка за хващане е. Има индикатор  и букса за зареждане. Към тази лампа получавате и 220 V AC / DC адаптер и 12 V зарядно, което се включва към запалката на автомобила. Тя е  водо, масло и удароустойчива. Времето й за зареждане е 3 часа, а за използане 4-5 часа.


  • Време за доставка


1.1 Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно. 90% от поръчките направени до 15:00 часа ще бъдат предадени към еконт още на същия ден а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник.

1.2 Веднага щом пратката е доставена е еконт вие имате 7 дни на престой преди получаване. След 7-мия ден се начислява 4.8лв такса магазинаж според тарифата на еконт за ваша сметка. При поръчка се съгласявате с тези условия! Моля спазвайте ги.

 

РЕКЛАМАЦИИ  (ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ/ВРЪЩАНЕ)


Вие трябва да ни информирате чрез формата за Рекламации ТУК в 14 дневен срок, ако имате намерение да върнете или замените закупения от нас продукт.
Трябва да се посочат елементите, които бихте искали да се върне и причината за връщането.
Разходите за доставка не се възстановяват. Наред с всички други такси, наложени от Куриерска фирма ЕКОНТ.
Стоката за връщане трябва да е в оригинала опаковка, в неизползвано състояние. 

ВАЖНО: Независимо от причината за връщане, Вие трябва да направите рекламация през сайта за да получите уникален номер с който да върнете пратката си след нашето потвърждение.

 

  • Дефекти


Ако смятате, че продукта който сте получили е дефектен моля направете Рекламация!
Не използвайте продукта!!! Веднага след като продуктът се използва, той вече не подлежи на връщане по тази точка.
Направете ясни макро снимки на дефекта и направете рекламация ТУК
След създаване на рекламация, ще получите отговор до 48 часа. Следете развитието директно на сайта ни от ТУК
Ние ще организираме начина на връщане на стоката.

ИНФОРМАЦИЯ

 

1. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.
 

СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
13. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 

 

Акумулаторна преносима лампа - 35 LED -220V / 12V

  • Код на продукта: Aкумулаторна преносима лампа - 35 LED -220V / 12V
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
Тази промоция изтича след:
  • 29.00 лв
  • 25.00 лв
Телефон за поръчки 0877 577 005
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Органайзер за ключове Clever Key ПРОМО -50%
Ключодържател органайзер за ключове Clever Key  Не търсете ник..
15.95 лв 7.95 лв

Loading...