ПРОМО Антицелулитен масаж и вакуумна терапия с Вендузи

    Антицелулитен масаж и вакуумна терапия с Вендузи

Представяме Ви този нов продукт - вендузи за антицелулитен масаж и вакуумна терапия, които вече са с възможност за регулиране на вакуума и с много лесно поставяне. Просто трябва да изберете дадена вендуза, да я сложите на основата на вакуумния пистолет и да я поставите на мястото, където искате тя да се закрепи, след това трябва да издърпате бутона на пистолета нагоре и да засмучете толкова кожа и подкожие, колкото е необходимо, за да може да  се движи вендузата, обикновено  са необходими 1 - 2 засмуквания. Ако сте засмукали прекалено много кожа, сега, при този модел вендузи, можете винаги лесно да го регулирате. Това става с внимателно подръпване на нагоре на зеленото бутонче, което се намира на върха на вендузата. Така няма да се притеснявате, ако сте засмукали прекалено много, вендузата не може да се движи и имате неприятно усещане. Тези вендузи могат да се използват  и при различни болесни състояния, както и против целулит. Те се препоръчват при болки  в гърба, мускулни схващания, простудни заболявания, остеохондроза. Подобряват кръвообръщението и освен за антицелулитен масаж са подходящи  и за рефлекторен или всякакъв друг вид масаж у дома. Обърнете внимание на това, че всички процедури трябва да бъдат  съгласувани с  вашия лекуващ лекар. Регулиране на налягането във вендузите става  взависимост от здравословното състояние и физиката на пациента. Вендузите са прозрачни, позволяващи  да се наблюдава  промяната на цвета на кожата. Те са в комплект от 6 бр. и от 12 бр. ( броя им можете да уточните след поръчката. Ще ви се обадим за подробности  )  • Време за доставка


1.1 Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно. 90% от поръчките направени до 15:00 часа ще бъдат предадени към еконт още на същия ден а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник.

1.2 Веднага щом пратката е доставена е еконт вие имате 7 дни на престой преди получаване. След 7-мия ден се начислява 4.8лв такса магазинаж според тарифата на еконт за ваша сметка. При поръчка се съгласявате с тези условия! Моля спазвайте ги.

 

РЕКЛАМАЦИИ  (ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ/ВРЪЩАНЕ)


Вие трябва да ни информирате чрез формата за Рекламации ТУК в 14 дневен срок, ако имате намерение да върнете или замените закупения от нас продукт.
Трябва да се посочат елементите, които бихте искали да се върне и причината за връщането.
Разходите за доставка не се възстановяват. Наред с всички други такси, наложени от Куриерска фирма ЕКОНТ.
Стоката за връщане трябва да е в оригинала опаковка, в неизползвано състояние. 

ВАЖНО: Независимо от причината за връщане, Вие трябва да направите рекламация през сайта за да получите уникален номер с който да върнете пратката си след нашето потвърждение.

 

  • Дефекти


Ако смятате, че продукта който сте получили е дефектен моля направете Рекламация!
Не използвайте продукта!!! Веднага след като продуктът се използва, той вече не подлежи на връщане по тази точка.
Направете ясни макро снимки на дефекта и направете рекламация ТУК
След създаване на рекламация, ще получите отговор до 48 часа. Следете развитието директно на сайта ни от ТУК
Ние ще организираме начина на връщане на стоката.

ИНФОРМАЦИЯ

 

1. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.
 

СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
13. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 

 

Антицелулитен масаж и вакуумна терапия с Вендузи

  • Код на продукта: Вендузи за антицелулитен масаж и вакуумна терапия
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
  • 13.50 лв
Телефон за поръчки 0877 577 005
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Ледоходки за обувки с Метал ПРОМО -24%
Метални Ледоходки за обувки(котки за лед)     На всички се е случвала непр..
19.00 лв 14.50 лв

Лост за набиране на врата ПРОМО -25%
Лост за набиране на врата в домашни условияС този лост за врата в домашни условия, който Ви пре..
25.00 лв 18.80 лв

Комплект грижа за нокти 7 в 1 ПРОМО
Комплект грижа за нокти 7 в 1     За да имате красиви и перфектно поддържа..
6.00 лв

Уред за почистване на уши WaxVac ПРОМО -49%
С клечките за уши понякога се получава обратният ефект и се налага да стоим цели дни със заглъхнали ..
23.49 лв 11.95 лв

Машинка за сарми Dolmer ПРОМО -31%
Машинка за сарми DolmerМашинка за сарми - Навиването на сарми никога не е било толкова лесно с ..
15.95 лв 11.00 лв

Loading...