ПРОМО -28% Турмалинов колан за гръб и рамене

Турмалинов колан за гръб и рамене


Това е турмалинов колан за облекчаване на болки в раменете и гърба, но и не само той също така повишава тонуса, поддържа гърба в правилна позиция и подобрява стойката на тялото, излъчва инфрачервена топлина и отрицателни йони като така активизира клетките, балансира биотока в организма и генерира магнитното поле, стимулира кръвообръщението и възстновява енергийното поле.В колана има турмалин, който представлява природен кристал, притежаващ изключителен оздравителен ефект, който не може да се постигне с друг минерал.В него има също така и 14 бр. магнити, благодарение на които се осъщетвява магнитната терапия. За нея съществуват данни още от Древността и помага при артрити, артроза, болки в костите и ставите, дължащи се на шипове. В този турмалинов колан има и германий, който има огромно антиоксидантно действие и терапветични свойства. В него има и прах от бамбукови въглища – бамбуковия въглен излъчва инфрачервена топлина, проникваща в кръвоносните съдове, стимулираща акупунтурните точки и цялостно подпомагаща тялото. 

Начин на употреба: преди да сложите нашият турмалинов колан трябва леко да го навлажните от вътрешната страна, примерно със салфетка.След 10 -15 минути от слагането се забелязва усещане за топлина. Турмалиновият колан за гръб и рамене може да се използва от 30 мин до 8 часа, взависимост от нуждите на организма, а при добра поносимост може и да спите с него. Може в началото да усетите доста голямо загряване, това е нормално и няма да Ви навреди,но ако изпитвате дискомфорт може да го свалите за малко. Турмалиновият колан може да се използва и без да се навлажнява, но тогава ефектът на затопляне ще се появи по- бавно. След свалянето на колана има не големи зачервявания, които отшумяват до няколко часа. 

Този турмалинов колан: не трябва де се използва от деца, бременни и кърмачки, също ако имате предразположеност към алергични реакции. Не трябва да се употребява и при: нарушения на температурнатачувствителностнакожата, склонносткъмкръвотечения, наличиенакардиостимулатори, повишенатемпература, наместа с кожнинаранявания, при такива състояния може да се използва 24-48 часа след заздравяването им.

Характеристики: 

Материал: трислойна структура от специална тъкан, изградена от високотехнологични полимерни влакна

Размери: от рамо до рамо 45 см.


Турмалинов колан за гръб и рамене

  • Код на продукта: B64
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
Тази промоция изтича след:
  • 26.30 лв
  • 19.00 лв

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Телефон за поръчки: 0877 577 005
Само в работен ден от 9:30 до 17:30ч.

Люлката на нютон ПРОМО -37%
Люлката на нютонЛюлката на Нютон, която е кръстена на името на английския физик Исак Нютон е уред, ..
30.00 лв 18.89 лв

Джобен нож кредитна карта ПРОМО -33%
Джобен нож кредитна карта                   ..
5.20 лв 3.49 лв

Ленти За Избелване На Зъби - 28бр ПРОМО
Ленти За Избелване На Зъби - 28бр в кутия14 за горната част и 14 за долната част. ..
17.99 лв

Уред за премахване на мъхчета  Lint Remover -50%
    Уред за премахване на мъхчета  Lint RemoverОмръзнал..
16.95 лв 8.50 лв

Loading...