Условия за ползване

 •  Е Трейд Системс ЕООД / УаУ.БГ ЕООД регистрирано по законите на Република България, с ЕИК BG203498428, с адрес на управление Пловдив, Шести Септември 54, етаж 1 офис 2 наричано по долу с името на сайта YaY.BG
  Условия за ползване

Чрез достъп до Yay.bg сайт (“Сайт”), вие сте съгласни да бъдете обвързани от тези Правила и условия за ползване.
Вие не сте оторизиран и вие се съгласявате да не достъпвате или да използвате този сайт чрез използването на автоматизирани процеси, електронни процеси или да използвате връзка или части от всяка страница или част от този сайт, за целта или целите на използване на информацията, съдържаща се в този сайт по никакъв начин, който нарушава тези Условия за ползване или някое от правата на Yay.bg.
Информацията в този сайт се предоставя от Yay.bg, за информационни цели и да ви даде възможност за закупуване на определени Yay.bg продукти онлайн.
Вие се съгласявате, че можете да използвате информацията, предоставена в този сайт само за законни цели.
Вие се съгласявате, че информацията в този сайт е изключителна собственост на Yay.bg и че разпространението или друго използване на тази информация, освен когато има изрично разрешение от тези Условия за ползване и като се използват във връзка с покупката от Yay.bg.
 • Законови норми и условия

Този сайт и неговото съдържание се предоставят от Yay.bg на база “както е” без никакви гаранции от какъвто и да е вид, нито изрични или косвени, както за функционирането на уебсайта или съдържание. За най-голяма степен, позволена от закона, Yay.bg се отказва от всякакви гаранции, изрични или подразбиращи се Yay.bg няма да носи отговорност за щети от всякакъв вид, произтичащи от използването или невъзможността да се използва този сайт, включително без ограничение, косвени, специални, наказателни, случайни, назидателни или последващи. Някои юрисдикции не позволяват изключването на закономерни или случайни щети и по-горе ограничения не могат да се отнасят за Вас. Yay.bg си запазва всички настоящи и бъдещи права и средства за защита, включително правото да прекрати достъпа ви до сайта, по свое усмотрение, ако нарушите някое от Общите условия за ползване от време на време.

 •    Условия за ползване

При достъп до уеб страницата на Yay.bg вие сте съгласни да бъдете обвързани от следните Правила и условия за ползване
Вие се съгласявате, че информацията в този сайт е собственост на Yay.bg и че разпространението или друго използване на тази информация, освен когато има изрично разрешение от тези Условия за ползване и като се използват във връзка с покупката от Yay.bg

 • Отговорности:

Въпреки че Yay.bg се стреми непрекъснато да актуализира сайта, Yay.bg не гарантира, че наличната информация на сайта е точна, пълна, актуална. Yay.bg не носи отговорност за печатни грешки. Информация за цена и наличност е предмет на промяна без предизвестие.

 • Информация за доставка

Към настоящия момент доставяме само за вътрешния пазар с куриерска фирма "ЕКОНТ"

– доставката за страната се извършва чрез куриер, по обявени тарифи. Всяка доставка се изчислява индидвидуално, в зависимост от теглото на пратката.

– доставки се извършват само след устно потвърждение от клиента – важно е при регистрацията да посочите актуален телефонен номер

– не се извършват доставки в неделя и по време на официални празници.

 • Време за доставка

Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно, а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник. Но, в зависимост от това,че използваме различни доставчици, от различни точки на света, доставката определени артикули може да се забави от  2- 4 дни.

 • Върнати количества, размени стоки

Благодарим Ви, че поръчвате от www.Yay.bg. Знаем, че ще бъдете доволни от вашата стока. Ако имате нужда да се върне стоката по някаква причина, тогава е важно да следвате процедурата, описана по-долу. Ние гарантираме, че ще харесате това, което купувате, като предлагаме до 14 дни за възстановяване, връщане или заменяне.

 • ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ / Връщане

Вие трябва да ни информирате чрез Yaybgorder@gmail.com в 2-дневен срок, ако имате намерение да върнете или замените.
Трябва да се посочат елементите, които бихте искали да се върне и причината за връщането.
Разходите за доставка не се възстановяват. Наред с всички други такси, наложени от нашите превозвачи.
Стоката за връщане трябва да е в оригинала опаковка, в неизползвано състояние. Рекламации на повредени или използвани стоки, без писмено разрешение от наша страна, ще бъде отхвърлена – тези стоки ще бъдат изхвърлени.

 • Дефекти

Дефекти са изключително редки, поради високото качество на производствения процес. Все пак, ако смятате, че е дефектен продукта, който сте получили:
Не използвайте продукта!!! Веднага след като продуктът се използва, той вече не подлежи на връщане по тази точка.
Направете ясни макро снимки на дефекта и ги изпратете на Yaybgorder@gmail.com
Ние ще организираме начина на връщане на стоката.

12. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.

13. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

14. Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.