ПРОМО Невероятна Кожа и Тен с Какаово масло

Невероятна Кожа и Тен с Какаово маслоКогато дойде лятото, всички искаме да имаме страхотена кожа и тен.

Как обаче да го постигнем?

Предлагат се всевъзможни лосиони, спрейове и др. за добиване на загар. Но наистина вършат ли работа?

Тук ще Ви представим едно изпитано и напълно безвредносредство за постигането на невероятна кожа и тен и това е какаово масло!

Да, точно така! Не само, че е натурален продукт, но и със свойствата, които притежава ще придобиете един наистина страхотен тен.

Какаово масло е известно още преди много векове със своите изключителни свойства, подобряващи елатичността  и хидратацията на кожата. То е извлечено, от какаовите зърна и представлява жълтеникава мазнина. Какаово масло е в твърдо състояние, но при допир с кожата се разтопява. В него има естествени оксиданти, благодарение на които не гранясва.

Това какаво масло спомага за по- равномерното и по-бързото почерняване и в него се съдържа естествен филтър, който предпазва кожата от стареене и пигментни петна. Нашето Какаово масло ще предпази и Вашата кожа от изгаряне,а ако пък вече сте изгорели може да се намажете с него, защото то ще успокои кожата и побързо ще я възстанови.

 

Също така какаовото масло помага при дерматити, екзема и кожни раздразнения. Нанасяно върху кожата, изгражда защитна барирера чрез хидратацията, която прави и  изолира чувствителната кожа от околната среда.

Какаовот масло е изключително полезно и при стрии, защото употребата му ще доведе до тяхното премахване, ако имате вече такива и ще Ви предпази от появата на нови. Неслучайно то присъства в много лосиони и кремове за кърмачки и бременни.

Освен това не трябва да забравяме и прекрасният му аромат, който е истинска наслада за сетивата. Много полезен е масажът с него при депресия, мускулни болки и схващания и напрегнатост.

Невероятна Кожа и Тен с Какаово масло

  • Код на продукта: Какаово масло
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
  • 8.90 лв

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Телефон за поръчки: 0877 577 005
Само в работен ден от 9:30 до 17:30ч.

Loading...