ПРОМО Инфрачервен масажор за тяло - Делфин

              Инфрачервен масажор за тяло - Делфин

          Всеки от нас има нужда от почивка и релакс, за да премахне умората, напрежението и стреса, натрупани през деня, особено в днешното натоварено и динамично ежедневие. Добре е да правим това, за да имаме здрав дух и тяло. Ние имаме подходящото средство в това отношение и то е този инфрачервен масажор за тяло - делфин. Той е с един много оригинален и сладък дизайн, който е  и изключително удобен за употреба. Но не само, нека да видим  как и с какво ще Ви бъде полезен. Неговата редовна употреба премахва хроничната болка и напрежението в мускулите и води до бързото заздравяване на рани след травми и при  следоперативен период, при ревматизъм, артрит, артроза и болки в гърба. Той  изчиства тялото от токсини и примеси. Препоръчва се при заболявания на нервната система, стрес и безсъние. Ускорява възстановителните процеси и активизира метаболитните функции при

настинки, пневмония, заболявания на ушите, носа и гърлото. Помага  и при случаи на главоболие и болки в ставите.

Инфрачервен масажор за тяло - Делфин е с три броя приставки - всяка, от които е различна. Вие може да  ги редувате или да изберете коя е предпочитаната от Вас. Той работи с две степени на мощност, можете да  я определите пак по ваше предпочитание. Също така има и два режима на работа: режим на вибрация и на инфрачервено затопляне. Когато е в режим на вибрация подобрява състоянието на кожата, защото по време на масажа с него се отстранява мъртвата кожа, също така спомага  и за премахването на целулита и т.н. „ портокаловата кожа“ като нормализира  обмяната на вещества, което от своя страна допринася за загубата на телесни мазнини. Той подобрява функцията на мастните и потни жлези и кожата става еластична и кадифена. Влияе благоприятно и върху кръвоносната и лимфната система, защото при масаж с него се  разширяват  кръвоностните съдове, подобрява се кръвообращението и лимфния поток в кожата и мускулните влакна. В режим на инфрачервено затопляне оказва влияние върху високото и ниското кръвно налягане.

Доста ползи, не мислите ли? Затова Ви препоръчваме да имате един такъв масажьор, закупен  от нашия онлайн магазин Уау.bg.


Спецификации:

3 броя масажиращи глави
2 степени на мощност
Бутон за Вкл./Изкл
Мощност: 20W
Захранване: 220V
Размери: 42х12х14см.
Комплекта включва:
1бр. Инфрачервен масажор - Делфин
3бр. Приставки за масаж.  • Време за доставка


1.1 Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно. 90% от поръчките направени до 15:00 часа ще бъдат предадени към еконт още на същия ден а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник.

1.2 Веднага щом пратката е доставена е еконт вие имате 7 дни на престой преди получаване. След 7-мия ден се начислява 4.8лв такса магазинаж според тарифата на еконт за ваша сметка. При поръчка се съгласявате с тези условия! Моля спазвайте ги.

 

РЕКЛАМАЦИИ  (ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ/ВРЪЩАНЕ)


Вие трябва да ни информирате чрез формата за Рекламации ТУК в 14 дневен срок, ако имате намерение да върнете или замените закупения от нас продукт.
Трябва да се посочат елементите, които бихте искали да се върне и причината за връщането.
Разходите за доставка не се възстановяват. Наред с всички други такси, наложени от Куриерска фирма ЕКОНТ.
Стоката за връщане трябва да е в оригинала опаковка, в неизползвано състояние. 

ВАЖНО: Независимо от причината за връщане, Вие трябва да направите рекламация през сайта за да получите уникален номер с който да върнете пратката си след нашето потвърждение.

 

  • Дефекти


Ако смятате, че продукта който сте получили е дефектен моля направете Рекламация!
Не използвайте продукта!!! Веднага след като продуктът се използва, той вече не подлежи на връщане по тази точка.
Направете ясни макро снимки на дефекта и направете рекламация ТУК
След създаване на рекламация, ще получите отговор до 48 часа. Следете развитието директно на сайта ни от ТУК
Ние ще организираме начина на връщане на стоката.

ИНФОРМАЦИЯ

 

1. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.
 

СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
13. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 

 

Инфрачервен масажор за тяло - Делфин

  • Код на продукта: Инфрачервен масажор за тяло - Делфин
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
  • 26.50 лв
Телефон за поръчки 0877 577 005
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Loading...