ПРОМО -34% Светещ спинер Fidget Spinner играчка България

Светещ Спинер Fidget Spinner Bulgaria играчка за пръсти


Време на въртене 2-3 минути!
Светещ Спинер по време на въртене!
Дълготрайно въртене!

Светещ спинер Fidget Spinner Bulgaria играчка е най-новата мания по света. С тази играчка можете да се занимате доста време и тя любима на всички малчугани, това я прави един уникален подарък за деца. Има много видове цветове и модели, от които можете да избирате. Този светещ спинер  играчка е предимно от пластмаса и лек метал, хващате я с вашите два пръста и завъртате. А когато я завъртите ще видите колко е красиво! Този светещ спинер (Fidget Spinner сретещ) играчка предоставя много трикове, които не са лесни за правете и това я прави толкова уникална, защото няма да Ви омръзне бързо и да я оставите в шкафа и никога повече никога да не я погледнете! Затова не се чудете и закупете сега този уникален Спинер Светещ Fidget Spinner Bulgaria, най-добрият подарък за всяко дете

Луминисцентен спинер за пръсти се предлага в няколко цвята: Зелен, Син, Черен, Жълт, Оранжево, Червен, a вече и в розово. КАК РАБОТИ СВЕТЕЩ СПИНЕР?


Често задави въпроси са как работят светищите спинери. Разбира се няма голяма философия в това как да пусните светлините, но има една тънкост която трябва да знаете. Светещите в тъмното фиджет спинери светят само при поклащане или движение! Така че не се учудвайте, ако получите 
Спинер  светещ fidget spinner и несвети. Просто го ударете леко или го разклатете и всичко ще бъде наред. 


ИЗТОЩАВАТ ЛИ СЕ БАТЕРИИТЕ НА СВЕТЕЩ СПИНЕР ?

Като всеки продукт на батерии идва момент в който се изтощават и трябва да се подноват с нови. Този светещ Спинер работи с много малки батерийки които се продават във всички магазини. В случей че батерийте се изтощат, смятата става много лесно. Всяка светеща свера в тритре края на  hand spinner-а може да бъде изваден с една идея по силен натиск с пръст. Ще падне малко кръгло капаче което може да отворите с голи ръце. Там се крие малката батерийка която може да замените за секунди. След като смените батерията на спинера, затворете капачето и го сложете обратно на мястото му. Не са нужни никакви инструменти за процеса! Е вече като сте наясно, време е да изпробвате светещ спинер България на супер цена.

 Сега със светещия в тъмното фиджет спинер, ще сте една крачка напред от вашите приятели и не само. С този модел  Hand Fidget Spinner ще се забавлявате когато е тъмно и ще може да се насладите на страхотни светлинни ефекти при завъртите спинера. Убедете се сами. Светещ Спинер на цена от 11.50лв.  Hand Spinner Цена и Фиджет спинер цена, 

  • Време за доставка


1.1 Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно. 90% от поръчките направени до 15:00 часа ще бъдат предадени към еконт още на същия ден а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник.

1.2 Веднага щом пратката е доставена е еконт вие имате 7 дни на престой преди получаване. След 7-мия ден се начислява 4.8лв такса магазинаж според тарифата на еконт за ваша сметка. При поръчка се съгласявате с тези условия! Моля спазвайте ги.

 

РЕКЛАМАЦИИ  (ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ/ВРЪЩАНЕ)


Вие трябва да ни информирате чрез формата за Рекламации ТУК в 14 дневен срок, ако имате намерение да върнете или замените закупения от нас продукт.
Трябва да се посочат елементите, които бихте искали да се върне и причината за връщането.
Разходите за доставка не се възстановяват. Наред с всички други такси, наложени от Куриерска фирма ЕКОНТ.
Стоката за връщане трябва да е в оригинала опаковка, в неизползвано състояние. 

ВАЖНО: Независимо от причината за връщане, Вие трябва да направите рекламация през сайта за да получите уникален номер с който да върнете пратката си след нашето потвърждение.

 

  • Дефекти


Ако смятате, че продукта който сте получили е дефектен моля направете Рекламация!
Не използвайте продукта!!! Веднага след като продуктът се използва, той вече не подлежи на връщане по тази точка.
Направете ясни макро снимки на дефекта и направете рекламация ТУК
След създаване на рекламация, ще получите отговор до 48 часа. Следете развитието директно на сайта ни от ТУК
Ние ще организираме начина на връщане на стоката.

ИНФОРМАЦИЯ

 

1. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.
 

СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
13. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 

 

Светещ спинер Fidget Spinner играчка България

  • Код на продукта: Светеща Fidget Spinner играчка България
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
Тази промоция изтича след:
  • 17.50 лв
  • 11.50 лв

Възможни варианти

Телефон за поръчки 0877 577 005
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Цветен Fidget Spinner Bulgaria - hand спинер играчка ПРОМО -36%
      ОРИГИНАЛЕН HAND Spinner Bulgaria антистресови играчки България С..
17.90 лв 11.40 лв

Батерии AAA 1.5V SKY GREEN ПРОМО
Батерии AAA 1.5V SKY GREENТези батерии са подходящи за дистанционни, играчки, радиа, mp3 плеъри, фен..
1.85 лв

USB зарядно за кола ПРОМО -34%
2ка USB зарядно за колаТози разклонител зарядно за кола, който Ви предлагаме е едно изключител..
9.00 лв 5.90 лв

Играчка Fidget Spinner България - Фиджет Спинер ПРОМО -70%
 ОРИГИНАЛНА! Антистресова играчка Hand Fidget Spinner BULGARIA- Фиджет СпинерПредлагано от..
13.20 лв 3.90 лв

Метален Fidget Spinner България ПРОМО -25%
Метален Fidget Spinner!  Това е  100% метален спинер който може да се върти в продължение ..
27.95 лв 20.95 лв

Loading...