ПРОМО -30% Органайзер за бижута  - Двулицев

     

Органайзер за бижута - Двулицев

  

  Съхранението на бижутата е от голямо значение за всяка жена, защото тя държи много на тях, независимо дали са скъпи или евтини. Изобщо не е приятна ситуацията, когато бързаме и не можем да намерим бижуто, което е най- подходящо за тоалета ни или чифтът му, ако говорим за обеци, а още по - лошо е, когато сме го изгубили. Ние имаме едно оригинално предложение за сигурно и надеждно съхранение на вашите бижута, така че да ги намирате бързо и лесно винаги, когато Ви потрябват и това е този двулицев органайзер за бижута! Той е под формата на рокля, която се е закача на закачалка. Този органайзер не само е с интересен вид, но е и компактен, събира много бижута и от начина, по който се съхраняват, те са лесно откриваеми и видими. От едната страна можете да закачите вашите колиета и по - едри бижута, а от другата е с малки отделения, в които може да сложите по - дребните, както и вашите аксесоари. Той е и двулицев Вие ще решите кой цвят Ви допада най - много и кой би подхождал най - добре на вашето помещение и интериор, а когато Ви омръзне просто го обърнете от другата страна и ще внесете така желаната от Вас промяна. Поръчайте този органайзер сега и забравете за скъпите и изгубени бижута, които все още не знаете къде са, подредете своите аксесоари стилно!

  • Време за доставка


1.1 Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно. 90% от поръчките направени до 15:00 часа ще бъдат предадени към еконт още на същия ден а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник.

1.2 Веднага щом пратката е доставена е еконт вие имате 7 дни на престой преди получаване. След 7-мия ден се начислява 4.8лв такса магазинаж според тарифата на еконт за ваша сметка. При поръчка се съгласявате с тези условия! Моля спазвайте ги.

 

РЕКЛАМАЦИИ  (ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ/ВРЪЩАНЕ)


Вие трябва да ни информирате чрез формата за Рекламации ТУК в 14 дневен срок, ако имате намерение да върнете или замените закупения от нас продукт.
Трябва да се посочат елементите, които бихте искали да се върне и причината за връщането.
Разходите за доставка не се възстановяват. Наред с всички други такси, наложени от Куриерска фирма ЕКОНТ.
Стоката за връщане трябва да е в оригинала опаковка, в неизползвано състояние. 

ВАЖНО: Независимо от причината за връщане, Вие трябва да направите рекламация през сайта за да получите уникален номер с който да върнете пратката си след нашето потвърждение.

 

  • Дефекти


Ако смятате, че продукта който сте получили е дефектен моля направете Рекламация!
Не използвайте продукта!!! Веднага след като продуктът се използва, той вече не подлежи на връщане по тази точка.
Направете ясни макро снимки на дефекта и направете рекламация ТУК
След създаване на рекламация, ще получите отговор до 48 часа. Следете развитието директно на сайта ни от ТУК
Ние ще организираме начина на връщане на стоката.

ИНФОРМАЦИЯ

 

1. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.
 

СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
13. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 

 

Органайзер за бижута - Двулицев

  • Код на продукта: B49
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
Тази промоция изтича след:
  • 20.00 лв
  • 14.00 лв
Телефон за поръчки 0877 577 005
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Стрелички за Дартс Darts ПРОМО -28%
Цената е за 3 броя стрелички!                    &..
4.99 лв 3.60 лв

Прахосмукачка за кола на 12v ПРОМО -21%
Прахосмукачка за кола на 12vТук Ви представяме тази прахосмукачка за кола. Тя е много практична и уд..
18.00 лв 14.20 лв

Loading...