ПРОМО Закачалка органайзер за врата UPDN Hook

Закачалка органайзер за врата UPDN Hook


Това е закачалка за врата. Тя може да се постави по цялата дължина на вратата. Тази закачала е под формата на лента, която се закрепва за горния и долния край на вратата, посредством кукички. На самата лента, където пожелаете можете да поставвите закачалки. Тази лента е оразмерена и можете да поставяте закачалките през равни интервали или където Вие искате. Тази закачалка е изключително удобна и практична, защото благодарение на това, че може да се постави на вашата врата Ви спестява място и така можете да видите и вземете вашите вещи много лесно и бързо. Тя ще съхранява вашите вещи, без да се смачкат, както обикновено става в гардеробите. Често имаме навика да слагаме дрехите си и аксесоарите на стола в спалнята, но това вече няма да е нужно, защото на тази закачалка ще можете да поставите, каквото пожелаете: шапки, чанти, дрехи и какво ли още не. Така, че защо да не поръчате такава закачалка от нашия онлайн магазин Уау.bg и да не спестите място и време в търсене на вашите вещи като превърнете вашата врата в органайзер с 8 закачалки!

  • Време за доставка


1.1 Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно. 90% от поръчките направени до 15:00 часа ще бъдат предадени към еконт още на същия ден а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник.

1.2 Веднага щом пратката е доставена е еконт вие имате 7 дни на престой преди получаване. След 7-мия ден се начислява 4.8лв такса магазинаж според тарифата на еконт за ваша сметка. При поръчка се съгласявате с тези условия! Моля спазвайте ги.

 

РЕКЛАМАЦИИ  (ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ/ВРЪЩАНЕ)


Вие трябва да ни информирате чрез формата за Рекламации ТУК в 14 дневен срок, ако имате намерение да върнете или замените закупения от нас продукт.
Трябва да се посочат елементите, които бихте искали да се върне и причината за връщането.
Разходите за доставка не се възстановяват. Наред с всички други такси, наложени от Куриерска фирма ЕКОНТ.
Стоката за връщане трябва да е в оригинала опаковка, в неизползвано състояние. 

ВАЖНО: Независимо от причината за връщане, Вие трябва да направите рекламация през сайта за да получите уникален номер с който да върнете пратката си след нашето потвърждение.

 

  • Дефекти


Ако смятате, че продукта който сте получили е дефектен моля направете Рекламация!
Не използвайте продукта!!! Веднага след като продуктът се използва, той вече не подлежи на връщане по тази точка.
Направете ясни макро снимки на дефекта и направете рекламация ТУК
След създаване на рекламация, ще получите отговор до 48 часа. Следете развитието директно на сайта ни от ТУК
Ние ще организираме начина на връщане на стоката.

ИНФОРМАЦИЯ

 

1. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.
 

СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
13. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 

 

Закачалка органайзер за врата UPDN Hook

  • Код на продукта: Закачалка органайзер за врата UPDN Hook
  • Наличност: РАЗГРАБЕНО
  • 3.95 лв
Телефон за поръчки 0877 577 005
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поръчка за над 99лв Ви носи безплатна доставка!

Еко топки за пране ПРОМО -31%
Еко топки за пране          Това са eко топки за по – б..
13.00 лв 8.95 лв

Пръстен държач за телефон ПРОМО
Пръстен държач за Телефон          От ..
4.49 лв

4 в 1 Универсално USB зарядно ПРОМО --89%
4 в 1 Универсално USB зарядноТова е едно универсално зарядно, което може да зарежда до 4 мобилни уст..
4.50 лв 8.50 лв

Силиконова подложка за горещи съдове ПРОМО
Силиконова подложка за горещи съдовеС тази силиконова подложка за горещи съдове певече няма да се чу..
4.40 лв

Loading...